Vitejte

prosim vyberte si z odkazu, ktere Vas zajimaji

Hledam praci - Jak a kde hledat praci

Vitejte.
Tento web je urceny pro ty, kdo chteji pomoci pri hledani prace. Obsahuje prehled moznosti jak a kde hledat praci, jak zacit pracovat v zahranici a co je k tomu potreba, kde hledat rekvalifikace, co delat pri ztrate zamestnani a dalsi informace, ktere Vam muzou pomoci pri hledani prace.

19.05.09

Nove pracovni portaly

Vzhledem k rozsirujici se nezamestnanosti, dochazi i k narustu poctu nove vznikajicich pracovnich portalu a pracovnich agentur. Bohuzel spousta z nich neni prilis kvalitni, ale nektere stoji za shlednuti. Jedna se napriklad o tyto:

Pracovni portal pro absolventy

Pokud jste zrovna dokoncili nebo prave koncite stredni ci vysokou skolu, je tato stranka dobra v tom, ze se zameruje primo na absolventy a tomu odpovida i charakter nabizenych pozic.

Eurec - prehledna nabidka prace

Dalsi z novejsich pracovnich portalu, ktery prinasi prehlednou nabidku praci, kde se dobre vyhledava podle oboru, ale vetsinu pracovnich nabidek muzete najit i na jiz drive zminovanych webovych portalech.


A na zaver jeste jedna mensi zajimavost. V soucasne dobe se vsude po svete silne rozmaha tzv. Freelancing. Freelancing de facto predstavuje osobu, ktera je najata pouze na urcity ukol. Ten kdo si Vas "pronajima" muze pochazet z uplne jineho koutu planety, ale v dobe internetu je to nedulezite. Umite-li tedy neco specifickeho (coz muze byt vse od instalaterstvi az po ucetnictvi), doporucuji zkusit zadat do Googlu freelancing a pokusit se uspet i na tomto poli.
Personal Development Blogs - BlogCatalog Blog Directory www.AktualniNet.cz Business Blogs - Blog Rankings zamestnani.4b2b.cz
Website Promotion Directory CZIN.eu Doplňte název vaší stránky Doporučujeme.info | Premium katalog blogarama.com Blog Directory TopList Top Blogs Rink.cz A1 Web Links Blog Directory Blog Listings Business Blogs - Blog Rankings ZDROJ.cz - katalog odkazů www.AktualniNet.cz Newstin