Vitejte

prosim vyberte si z odkazu, ktere Vas zajimaji

Hledam praci - Jak a kde hledat praci

Vitejte.
Tento web je urceny pro ty, kdo chteji pomoci pri hledani prace. Obsahuje prehled moznosti jak a kde hledat praci, jak zacit pracovat v zahranici a co je k tomu potreba, kde hledat rekvalifikace, co delat pri ztrate zamestnani a dalsi informace, ktere Vam muzou pomoci pri hledani prace.

26.03.09

Rekvalifikace 2

Jelikoz jsou v soucasne dobe rekvalifikace aktualnim tematem, rozhodl jsem se zaradit jeste nekolik informaci o teto moznosti rozsirovani profesni kvalifikace.

Informace o rekvalifikacich od MSMT

Ministerstvo skolstvi, mladeze a telovychovy poskytuje uceleny prehled vsech nalezitosti, akreditovanych rekvalifikacnich center, vzory formularu, apod.

Databaze vzdelavacich programu

Pro zajemce, kterym spise vyhvouje samostudium je urcen odkaz vyse umoznujici snadne vyhledavani mezi vzdelavacimi programy, rekvalifikacemi a skolskymi programy.

Prehled akreditovanych rekvalifikacnich programu

Ne kazda firma, ktera se snazi poskytovat rekvalifikace je kvalitni nebo ma dostatecne kvalitni skolitele. Doporucoval bych se drzet firme, ktere jsou akreditovane u ministerstva a jejich prehled najdete na odkazu vyse.
Personal Development Blogs - BlogCatalog Blog Directory www.AktualniNet.cz Business Blogs - Blog Rankings zamestnani.4b2b.cz
Website Promotion Directory CZIN.eu Doplňte název vaší stránky Doporučujeme.info | Premium katalog blogarama.com Blog Directory TopList Top Blogs Rink.cz A1 Web Links Blog Directory Blog Listings Business Blogs - Blog Rankings ZDROJ.cz - katalog odkazů www.AktualniNet.cz Newstin