Vitejte

prosim vyberte si z odkazu, ktere Vas zajimaji

Hledam praci - Jak a kde hledat praci

Vitejte.
Tento web je urceny pro ty, kdo chteji pomoci pri hledani prace. Obsahuje prehled moznosti jak a kde hledat praci, jak zacit pracovat v zahranici a co je k tomu potreba, kde hledat rekvalifikace, co delat pri ztrate zamestnani a dalsi informace, ktere Vam muzou pomoci pri hledani prace.

26.03.09

Prijimaci proces 2


Jak hledat praci a dalsi rady

Zajimavy prehled rad a doporuceni prinasi web uvedeny vyse. Udava nekolik zakladnich rad a navodu jak si poradit pri hledani nove prace.

Jak hledat praci a dalsi rady 2

Dalsi ze serie prehlednych a obsaznych texu o hledani prace a rady jak si poradit na pohovoru apod.

Troska motivace na zaver

I kdyz muze byt hledani prace zdlouhave a psychicky narocne, nesmi se ztracet hlava a nenechat se procesem hledani prace rozhodit, ale brat ho jako prilezitost ke zmene at profesniho, tak i osobniho zivota.
Personal Development Blogs - BlogCatalog Blog Directory www.AktualniNet.cz Business Blogs - Blog Rankings zamestnani.4b2b.cz
Website Promotion Directory CZIN.eu Doplňte název vaší stránky Doporučujeme.info | Premium katalog blogarama.com Blog Directory TopList Top Blogs Rink.cz A1 Web Links Blog Directory Blog Listings Business Blogs - Blog Rankings ZDROJ.cz - katalog odkazů www.AktualniNet.cz Newstin